10 lucruri care fac o femeie sa fie frumoasa si nu sexy

Frumos. Acest lucru este foarte puternic un cuvânt care nu este folosit la fel de necugetat ca sexy, frumoasa sau orice alte sute de cuvinte, care sunt utilizate pentru a descrie femeile. Scade valoarea lor nimic, de simetrie a feței și gros, care este de buzele lui.

foto29

Este un cur pentru cei care nu pot fi descrise altfel. Serios. Există femei care transmit ceva diferit, special. Sunt sigur că știți vreun om, ci, de asemenea,.

Acest cuvânt, care împinge femei la chirurgie plastica si diete extreme. Este baza majorității de dorințe și de lupta pentru femei. Aceasta este o calitate care înalță fi doar o femeie este considerat a fi sexy. Se află în modul în care el merge, vorbește și arată. Într-un mod care strălucește de la interior spre exterior. Este sufletul lui, și-l scânteie, și de lucru pe care le pur și simplu nu se poate numi.

Cum să fii frumos?

Poate fi o femeie, pe care nu se observa de la început, nu întotdeauna se dovedesc a fi la înălțime. Femeile de care aveți nevoie pentru a învăța, a căror frumusețe devine din ce în ce mai definite și fiecare conversație, fiecare privire.

  1. Pasiunile sale, îl determină mai mult că, după cum se pare

Nimic nu este mai frumos decât o femeie, cu pasiune. Femeia, care este îngrijorat pentru ceea ce trăiește în ei, și ține în apropiere inimii, este o femeie ce merita sa stii.

Este o femeie cu care ai dori să vorbesc în pat mai mult de pat. Pentru că pasiunea lui este contagioasă și de a vedea pe cineva, sa dus de mult de-atunci-este de calitate, cele mai frumoase pe care le puteți găsi într-o singură persoană.

  1. Vă arată adevărata față

Femeile au dreptul de a utiliza make-up, și aici nu este nimic în neregulă. Cu toate acestea, o femeie frumoasa nu simte nevoia să se ascundă în spatele ei.

O femeie frumoasa, nu face nimic, nimeni, în afară de el, deja înseamnă a pune pe machiaj sau du-te cu fata curata la locul de muncă, ea vă asigură că nu este pentru tine, ceea ce vezi cum arata.

  1. Nu caută să fie în centrul atenției

O femeie frumoasa nu luptă să fie în centrul atenției, dar, desigur, nu este. Atractivitatea femeie frumoasă nu este nevoie de a munci și de a lupta pentru atenție.

Desigur, smerit, care este, de obicei, este o calitate, misterios, care îi atrage pe oameni mai mult decât gesturi exagerate, și strigătele de ajutor.

  1. Știe cum să vorbească

O femeie care știe cum să spună ceea ce crede inteligent, care poate captiva lor cu propriile cuvinte și de opinii este o dovadă că nu este mai frumos decât inteligența. A fi inteligent este sexy și cuvintele au capacitatea de a transforma orice fată într-o femeie de vis.

  1. Puteți face acest lucru în sine

O femeie care nu are nevoie de bărbat este o femeie care are încredere, iar încrederea este cheia pentru a prezenta frumusețea. O femeie care nu are nevoie de aprobarea alte emană siguranță și de echilibru, care îmbunătățește starea de orice altă o fata frumoasa.

Pentru că a fi femeie nu este nevoie ca un om, și o femeie frumoasă își dă seama că ea însăși este suficient.

  1. Reserved

Nimic nu este mai interesant, că o femeie-enigma care lasă propriile probleme personale numai pentru ea.

Pentru că nu există nimic mai urât, că oamenii care vorbesc doar pentru a auzi o conversație. O femeie frumoasă, plină de surprize și devine din ce în ce mai mult și mai frumos, mai mult timp petrecut cunoașterea ei.

  1. Face tot posibilul pentru alte

Dacă există ceva mai frumos decât altruismul? Puteți găsi frumusețea în cei care le interesează mai mult lucrurile, care sunt doar ei înșiși.

foto30

Cu adevărat o femeie frumoasă – grijuliu și afectuos. Niciodată nu va pune la îndoială, să plece în spatele frontului, pentru a arăta că ceva-mi pasă.

  1. Deschis

Femeile frumoase nu se limitează. Sunt deschis la idei noi, de locuri și de oameni. Nu sunt eliminate lucrurile în предубеждениях și temerile, ele sunt frumoase, curajul și mintea lor deschise.

  1. Este sufletul

Există oameni cu suflet urât și știm cu toții cel puțin o persoană care se dovedește. O femeie frumoasa straluceste nu doar o crema de luciu sau părul îngrijit, ci pentru că există ceva în interiorul acestuia, ceea ce face să vă doriți să se apropie.

Fete sexy, nu trebuie să arate sufletele lor, femei frumoase, te atrag cu ei.

  1. Există un astfel de lucru special

Știți deja acest lucru, lucru care nu se poate descrie. Este ceva ce nu se poate pune în cuvinte, și încă mai puțin să vorbesc despre asta cu prietenii.

Acest lucru special, că este, că nu poți descrie, pentru că nu au mai văzut înainte. Aceasta este o calitate care determină o femeie frumoasa, ceva ce nimeni nu poate vreodată să descrie complet.