5 sfaturi pentru a obține o piele perfect pe fata ta

foto31

Apa de rozmarin ne poate ajuta pentru a reduce toate aceste pete și roșeață, ceea ce ne ies din vina frigului sau a modificărilor hormonale.

Pielea sănătoasă, netedă și fără defecte-este un vis pe care mulți dintre noi vrem să obținem de la fața noastră. Uneori ne petrecem o mare suma de bani pe tratamente de înfrumusețare, care nu ne dau întotdeauna rezultatul scontat. Nu vă faceți griji, vă vom oferi simple și mai ieftine mijloace pentru pielea noastra, care vă plac.

Sfaturi pentru a obține o piele sanatoasa si frumoasa

După cum știți deja, pielea noastră este-o reflectare a sănătății noastre. Pielea, fără roșeață, bine catifelează și elasticitatea-este o reflectare corectă de alimentare, în cazul în care nu avem suficiente vitamine și minerale, adecvate.Dar nu este întotdeauna ușor de realizat o astfel de piele, efectul dorit din timp în timp, de soare, de vânt, aceste modificări hormonale, care fie ne provoacă mici crize de acnee, enturbian fără îndoială, acest echilibru, noi toți vrem să se poarte frumos și o piele sanatoasa.

Dar nu vă faceți griji, în spațiul nostru, dorim să vă dau un simplu mijloc de a de zi cu zi. Aceasta nu vrem să spunem nu atunci, că va trebui să se descurce fără tale creme obișnuite, este doar un mod distractiv de a completa procedurile lor, este foarte simplu și economic. Vom merge acolo.

  1. Scrub din fulgi de ovăz și bicarbonat de sodiu

Este potrivit pentru a face acest lucru o dată pe săptămână, nu mai mult, doar o singură dată. Și ce putem obține cu asta? Pielea radiant, tineresc și fără impurități. Am reușit să curețe celulele moarte de pe pielea noastră, în plus, prin stabilirea de circulație sale. Este un instrument simplu și gratuit de la doar agent chimic, prin urmare, este potrivit pentru tratamentul pielii și explorarea de vinificație este o meserie, pentru a declanșat dvs. de frumusețea naturală.

Cum să ne pregătim? Foarte ușor. Ai nevoie de doar două linguri de fulgi de ovăz, bicarbonat de sodiu și un pic de apă. Confunda pe toate bine, obținând un fel de crema. Este important ca a fost o pastă groasă, pe care le putem aplica în pielea noastră. După instalare, faceți o serie de masaj circulare exfoliaza si indeparteaza celulele moarte, în termen de nu mai puțin de 15 minute. După ce se precizează, cu apă caldă. Veți vedea cât de bine vă merge!

  1. Tonic de fata cu ceai verde

Un mijloc excelent de a atenua și de a activa pielii noastre. Este foarte potrivit pentru a face în dimineața sau seara, de compensare, astfel, foarte bine pielea noastră și de a promova noastră de circulație. La noi nu este mai mult decât o face o ceașcă de ceai verde, două plicuri. Înainte de a ajunge la punctul de fierbere și calm, pune-l în frigider pentru o vreme. Atunci când este frig, ia de bumbac și am toată pielea feței, și veți observa ajutor imediat, iar pielea mai elastica.

  1. Cum pentru a elimina roseata

La noi de multe ori ies mici locuri, roșeață, care apar cu modificările de la stația de, rece și mici modificări hormonale. Nu se întâmplă nimic, putem rezolva printr-un mijloc simplu pe bază de miere și apă de rozmarin. Aceste elemente sunt minunate pentru a reduce inflamatia, pentru, vindecare și regenerare. Pur și simplu a face o infuzie, cu trei ramuri de rozmarin cu o jumătate de pahar de apă. Să ajunge la fierbere, și se adaugă trei linguri de miere. Când va fi în continuare caldă -nu fierbinte – aplícatelo cu bumbac sau o compresa pe față, lăsând să acționeze timp de cel puțin 15 minute. După, se clătește cu apă și se aplică crema hidratanta. Îți va fi foarte bine.

  1. Pentru a trata punctele negre

Cine nu are nici un fel de zone de persoane cu puncte negre? În nasul peste tot, acest lucru este normal și ceea ce noi încercăm întotdeauna să lupte cu bine fetelor. Ei bine, modul ideal de a le elimina treptat – de la un tratament bazat pe iaurt natural si lamaie. Nu, nu au nevoie de mai mult de două linguri de iaurt natural si suc de lamaie. Facem un amestec omogen și bine aplica în acest domeniu și mai critică. Se lasă să acționeze aproximativ 20 de minute și după ce se precizează cu multă apă. Dacă faci acest lucru în fiecare zi, veți vedea rezultatele.

foto32

  1. Scoateți și îndepărtați mici cicatrici de la rostr

În unele cazuri, de acnee ne lasă în astfel de semnele clasice, care nu se duc cu timpul. Rana, care lasă cicatrici ale pielii, pete, care ne ascunde cu machiaj, și că suntem atât de îngrijorați. Cum suavizarlas? Ce să facă, să meargă despareciendo treptat? Ideal tratament este uleiul de trandafiri mosqueta. Puteți găsi cu ușurință în magazine naturale și chiar și de parfumerie, în magazine. Nu este foarte scump, și puteți găsi, cum ar fi creme, cum clasică ulei de trandafiri mosqueta. Nu trebuie doar să fie în concordanță și de a face cu vată în fiecare zi un astfel de tratament, urmând un mic masaj, pentru a activa circulatia sangelui si, primind, astfel, că uleiul nu ajunge bine epiderma. De zi cu zi și, fiind permanente, si veti observa ca cicatricile vor fi atenuante.

Amintiți-vă că aceste proceduri vor fi eficiente, dacă suntem în mod constant vom și le folosim în fiecare zi. Noastre de multe creme mai scumpe, de obicei, de a avea aceleași principii naturale, astfel încât toți putem beneficia de aceste impozite, naturale, libere de substanțe chimice care strămoșii noștri au folosit din cele mai vechi timpuri.Tu deja ne povestească!